Eten

Genieten op elk moment van de dag

Wanneer u verblijft bij Hotel Lowietje kunt u genieten van de smakelijke keuken en de fijne sfeer van Restaurant Lowietje Lisse. De beste start van de dag is met een lekker ontbijt! Bent u rond lunchtijd in de buurt schuif dan lekker aan voor bijvoorbeeld onze verrassende lunchtrio’s! Aan het eind van de middag kunt u genieten van een gevarieerde borrel en daarna is het tijd voor een buitengewoon lekker diner! 

Breakfast

  • ONTBIJT 15 p.p.

    Geniet tijdens u verblijf in Hotel Lowietje van een uitgebreid ontbijt. Verse croissantjes en broodjes, heerlijke koffie, gezonde sapjes en een ruime keuze aan beleg. Een beter begin van de dag kunt u zich niet wensen.

    Uiteraard is er de mogelijkheid om het ontbijt uit te breiden met champagne of andere feestelijkheden. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Lunch & Diner

Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch of diner. U bent van harte welkom in ons restaurant om te genieten van een kopje koffie met een huisgemaakt gebakje, lunch, verrassend diner of een gezellige borrel met bijpassend hapje.   Kijk snel op de website van Lowietje Lisse om te zien wat ons menu u allemaal te bieden heeft.